Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu referandum EVET çalışmaları için ikinci kez Hendek’ e geldi.

Milletvekili Uncuoğlu ve İlçe Başkanı Sofu ve beraberindeki heyet ilk olarak Hendek Merkezinde esnaf ziyaretleri ile başladılar. Öğle saatlerinde 2. Organize sanayisinde AKPA Alüminyum fabrikasını ziyaret ederek, işci ve yöneticilerle sohbet ettiler. Milletvekili Uncuoğlu işçilere hitaben “bir fabrikanın olması için istikrarlı hükümetlerin olması gerek bunun yolu da 16 Nisan da evet demenizle kesinleşecek. Yeni sistemde yatırımcılar daha çok artacak ve iş imkanı çoğalacak.” Diyerek, yeni anayasa ile şimdiki anayasanın arasındaki farkları geçmişte yaşanan hükümet sorunlarını anlattı.

Öğleden sonra tekrar ilçe Merkezine gelecek esnaf ve kahvehane ziyaretleri yapan Uncuoğlu, akşam saatlerine kadar merkez esnaf ve kahvehane işyeri ziyaretlerine devam etti. 

Milletvekili Uncuoğlu, İlçe Başkanı Sofu ve yönetim kurulu arkadaşları ile akşam saatlerinde KARGALI HANBABA Mahallesine kahve ziyaretinde bulundular. Vatandaşlarla sohbet eden Uncuoğlu gelen sorulara cevaplar vererek, eski ve yeni arasındaki farkı örneklerle anlattı.

Milletvekili Uncuoğlu, İlçe Başkanı Sofu ve yönetim kurulu arkadaşları ile UZUNCAORMAN mahallesine geçtiler esnaf ve kahvehane ziyaretinden sonra PUNA ORTAKÖY Mahallesine geçildi. Esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak EVET için destek istedi. 



Uncuoğlu konuşmalarından bazı notlar  “3 kez koalisyon olmadan hükümet kurulabildi ve bu 3 hükümet zamanında ülkede hizmetler yapılabildi.  Kararınız EVET olduğunda koalisyonlar yok olacak, yargı tamamen bağımsız olacak öyle biri kafasına estiği gibi senin benim oy verdiğim partiyi kapatamayacak, asker siyasetle uğraşmayacak, işadamları hükümetlere ayar veremeyecek, terörü besleyenler ve örgütler bu kadar rahat olamayacak. Devletimizin, milletimizin, istiklalimizin, istikbalimizin zararına olanlar yok olacak, yararına olanlar ise bürokratik engellere ve daha önce saydığım kurumların vesayetine takılmadan uygulanacak.” dedi 


Milletvekili PUNAORTAKÖY mahallesindeki programdan sonra Hendek ilçesinden ayrıldı.
.