Başkan Adayı Sofu, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra yepyeni bir dönem başladı.  Yenikapı ruhuyla başlayıp 24 Haziranda devam eden Cumhur İttifakını 31 Mart ile taçlandıracağız İnşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de devam etmesinin uygun olduğu kanaatine vardı. Bizlerde Hendek’imizde ittifak birliğinin gösterilmesi ve bir kardeşlik örneğinin sergilenmesini önemseyerek ziyaretlerde bulunuyoruz. Cumhur İttifakı, bir Türkiye ittifakıdır, Cumhur Gönül ittifakıdır.  Buraya gelmeden önce Hendek MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ettik.  İstişare halinde olmak bizim için çok kıymetli ve önemlidir. İnşallah büyük bir gayret ile hep birlikte çalışıp 31 Mart akşamı Hendek’in kazanması için elimizden geleni yapacağız. Sayın Milletvekilimiz Bülbül’e, MHP Sakarya İl Teşkilatı Başkanı Ahmet Ziya Akar’a ve tüm teşkilat üyelerine ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Allah bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı.


MHP Sakarya İl Teşkilatı ziyaretinde konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar;  “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bizlere talimatı önümüzdeki seçimde alacağımız oy oranını, son seçimlerde ittifakın aldığı oy oranının üzerine çıkarmaktır. Biz yerel birliğimizi güçlendirirsek genelde de bu birlik, beraberlik daha da kuvvetlenmiş olur ve vatanımıza hizmet etmiş oluruz. Cumhur İttifakı’nın kurduğu sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bizim için çok önemlidir ve meşruiyetini tartışılır hale asla getirmeyiz.” dedi.


“Seçim sürecinde üzerimize düşeni yapacağız”


Sakarya Milletvekili, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül,  konuşmasına Hendek Belediye Başkan Adayı olan Ali Kemal Sofu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak başladı. “Cumhur İttifakı Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerinin gerçekleşmesi ve Türkiye’ye yönelik tehdit, tehlike ve saldırıların bertaraf edilmesi noktasında ortaya çıkmış bir ittifaktır. Bunu seçim ve sandık ittifakından ibaret saymak büyük bir hata olur. İnşallah Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 21. yüzyılda önünü açacak hamleleri sırasıyla gerçekleştirecektir. 31 Mart yerel seçimleri de Türkiye’nin geçmesi gereken önemli bir süreçtir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde cumhur İttifakı zaferi ile 31 Mart seçimleri neticelenecektir. Başka sevdalar peşinde koşanların, Türkiye ile ilgili planları olanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.” Dedi.