Düzenlenen basın toplantısına Yeni Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetim Kurulu Üyesi, Şamil Kabasakal Katıldı.

Toplantıya ilk sözü İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Aldı, Hasan Serdar Baykal ; “Memnun olduk bizleri onurlandırdınız , başkanımızında bahsettiği gibi karşılıklı olarak hasbihal edelim, sizlerin sorularınız varsa onları alalım , bizlerin söylemek istediğimiz sorular varsa onları alalım, soru cevap şeklinde dostane bir ortam olsun , katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

Ardından Sözü Alan Aday Ali Kemal Sofu ; “Hep böyle bir araya gelip muhabbet edemedik sizlerle, bir yoğun bir koşuşturmadır gidiyoruz. Belediye başkan adayı olma hasebiyle arazidede yoğun çalışıyoruz , il programları, ankara programları çok yoğun oluyor zaten görüyordunuz, dahada sık göreceksiniz bizi , hemşerilerimizle kucaklaşacağız, her fırsatta, her koşulda. Uzun zamandır sizinle bir araya gelemediğimiz için muhammet ortamında, sorucevap ortamında, tabi bizimde söyleyeceğimiz çok şey var, sizinde soracağınız çok şeyler var özellikle şu konu için bir basın açıklaması değil. Ama bu süreç hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Hendek’e hizmet etmeye talip olduk. Burada tabi en sonda söyleyeceğimiz cümleleri en başta söyleyebiliriz. Yani ağzımızın tadı kaçmadan tüm adaylarımıza , güzel bir seçim süreci yürütüyoruz. Bugünden sonra herkes projelerini anlattı, herkes kendini anlatır. Zaten buda öyle oluyor. İnsanlara hemşerilerimize kendimizi anlatacağız, sonra karar verecek olan hemşerilerimiz dir. Burada tek derdimiz temennimiz Hendek’e hizmet etmektir. 7 yıldır ilçe başkanlığı yaptık. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye sen partilimizsin değilsin demedik. Kimseyi o teşkilat binamızdan kırgın ve küskün dönmesine müdahale etmedik, ama herkesin işini de yapamadık. Ama niçin olmayacağını izah ettik gönlünü aldık veyahut olmıyacak iş içinde o kardeşimizi arkadaşımııza umutlatmadık . yani bugün git yarın gel bakıyoruz ilgileniyoruz, sonra bu iş olmuyor deyipte onu en başta söyleseydin deditirmedik. O yüzden insanlar bizim tavrımızı bilir, bizde olması için elimizden geleni yaparız. Ama olmayacak işe de başlanmamış olur. Kimseyide oyalayamayız. Olmayacak işlerin söyleriz. Allaha şükürler olsun, yedi yıllık sürecimde ben bir kişiyi hatırlamıyorum, kızarak sayarak çıktığını hatırlamıyorum. Biz bir şeye yok demek için bile kırk takla attığımız zaman oluyor.” dedi. Çeşitli soruların sorulduğu basın toplantısının soru kısmı için yeni bir haber hazırlanacaktır.

Aday Sofu yaşanan durumlarla ilgili ve sorduğumuz sorulara ne şekilde cevaplar verdiğini siz okurlarımıza sunacağız.