Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Bayraktar Bir Basın Açıklaması yaptı. Basın Açıklaması öncesinde, birkaç gün öncesinde düzenlenen kahvaltıda, açıklama yapacaklarını belirten Nihat Bayraktar Açıklamasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na şu soruları yöneltti.

“CHP Hendek İlçe Başkanlığı olarak Hendek Halkı yararına olan tüm hizmetlerin yanındayız. Ama yapılan yanlış ve eksikleri eleştirmek,takip etmek daha güzel bir Hendek için bizim görevimiz.

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından,Belediye Başkanı Sn. Turgut BABAOĞLU’na tebrik için gelen çiçeklerin açık artırmayla satışa çıkarılacağı ve bu açık artırmadan toplanan paralarla engelli hasta nakil aracı alınacağı, Sn BABAOĞLU tarafından beyan edilmiştir.

Şimdi Hendek halkı adına soruyor uz.

Sn BABAOĞLU seçim sonrası söylediğiniz ve açık artırma sonucu satılan (bu satışla ilgili haber hala Hendek Belediyesi resmî internet sitesinde duruyor)bu çiçeklerin geliri ile Engelli Hasta Nakil aracı alınmadığı biliniyor.
Bu aracı ne zaman alacaksınız?

Yine son günlerde çok konuşulan    ve eski HGM önünde bulunan içerisinde elektriği,doğalgazı ,gideri bulunan ahşap köprü restoran ın yıkılması.

Şunu açıkça beyan edelim;Bizler ruhsatsız her yapıya karşıyız,ama Halkın parasıyla binlerce lira harcanarak yapılan binaların yıkımının nedenini sormak görevimiz.
Belediyenin gereksiz yere harcadığı her kuruş Hendekli nin cebinden çıkmaktadır; Bu durumda Belediye adına yapılan Bayraktepe,Uludere tesisi, HGM yanındaki kafe ve hatta Belediye Meclis toplantı salonunun ruhsatları varmı?

Tüm bu yapılar hakkında ne düşünüyorsunuz.”

Nihat BAYRAKTAR
CHP HENDEK İLÇE BAŞKANI