Cumhuriyet Halk Partisi Bu gün öğlen saatlerinde plansız bir şekilde toplantı yapma kararı aldı, yarım saat içersinde Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekili Engin Özkoç'un Hendek İlçe Merkezinde yer alan teşkilat binasında basın toplantısı yapıcağı belirtilerek  basın toplantı davetinde bulunuldu.

Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında 30 dk kadar Sakarya İl Başkanının gelmesinin beklenmesinin ardından, Vekil Özkoç ve İlçe yönetimi basın toplantısı yapıcakları Masaya partili genç ve Yaşlılarla beraber toplantıyı başlattı. 

Toplantı öncesinde, ilginç bir şekilde gençlerin ve yaşlı bir partiliyi arkalarına alarak, ağızlarını siyah elektrik bandıyla bantlayıp, ellerinide sarı çamaşır ipiyle önden görünür şekilde bağlattırdı.

Toplantının ilgi çeken bu gösterinin ardından konuşmaya başlayan Vekil Özkoç, yaşananları anlattı. 

Hendek İlçe Başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen basın toplantısına Chp Sakarya İl Başkanı Ayşe Taşkentli ve Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen Kuru ve Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri katıldığı toplantı sonrasında Vekil Özkoç Basın mensuplarına teşekkür ederek, Düzce Akçakoca'ya gideceklerini belirterek apar topar parti binasından ayrıldı. 



Profestonun amacını içeren soruların havada kaldığı basın toplantısında,  Özkoç soru sorulmasına , cevap alınmasına,  fırsat vermeden toplantıyı bitirdi.