Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları haftalık toplantısına katılarak, çalışmalar hakkında bilgi alıp sorunları dinledi. AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Tüm mahallelerde ev ev kapı kapı gezerek vatandaşlarla sohbet edip tespitler yapıyorlar. 


AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Püsküllü, Hendek’te yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi vererek “  Çağlayan, Uludere tenzip bendi arasında Ali başkanımızın başlattığı rekreasyon projesi devam ediyor. Tamamlandığı zaman çok güzel bir görünüme kavuşacak ve mesire alanında vatandaşlarımız piknik yapabilecekler. Rasim Paşa Camii inşaatı devam ediyor. Hastanemiz tamamlanmak üzere ve inşallah 15 Mayısta açılışı yapılacak. Başarı tek başına değildir, bunda sizlerin ve Hendek halkının da katkıları vardır. Birlik içerisinde oldukça başarılar artarak devam edecektir “ Diyerek, sorunları dinledi.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun da, Başkan Püsküllü’ye çalışmaları hakkında bilgi vererek, toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. 


Toplantı sonunda üye çalışmasındaki başarısından dolayı Karatoprak Mahalle Temsilcisi Leyla Acar Evcil’e çiçek verildi.