DOLMUŞLA HASTANEYE GİTTİ


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu sabahın erken saatlerinde Hendek Devlet Hastanesi Dolmuş durağına gelerek Dolmuş ile Hastaneye gitti. Dolmuşta vatandaşlar ile sohbet etti.
Dolmuş yolculuğunda “Halka yakın olmak; görüntüyle olmaz, reklamla olmaz, sloganla olmaz. Empatiyle olur, Eylemle olur. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını ve isteklerini dinledik. Tüm samimiyetlerini ve sohbetlerini bizden esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.


BABAOĞLU’NDAN HASTANE HASSASİYETİ
Dolmuştan inmesinin ardından hastaneye geçen Babaoğlu, Başhekim Sedat Aydın'ı, Başhekim Yardımcısı Hasan Samet Güngör'ü, Başhemşire Kevser Durdu'yu, Hastane Müdürü Gökhan Eygi'yi, Hastane İdari Birimlerini, Diyaliz personeli ve hastalarını, Laboratuvarları, Yataklı Hasta Servislerini ve poliklinik hastalarını ziyaret etti.


Babaoğlu “Hastaneler insanların en çaresiz zamanlarında gittikleri çaredir. Bu yönden sağlık çalışanları hepimiz için çok kıymetli ve elzemdir. Bir Hendekli olarak bu kuruma önce biz sahip çıkmalıyız. Yapıcı yaklaşmalı, insan merkezli düşünmeli ve başka hiçbir niyet ya da eylem ile hastanelerimizi meşgul etmemeliyiz. Tüm hastalarımıza acil şifa, çalışanlara hayırlı nöbetler ve mesailer diliyoruz” dedi.


RAHMETLE ANIYORUM
Babaoğlu Hastane ziyaretinin ardından Hendek ülkü ocakları tarafından düzenlenen sergiye katıldı. Sergiyi gezen Babaoğlu “1992 yılında Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ’ın Hocalı kasabasındaki melun katliamın yıldönümünde soydaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.


BABAOĞLU PAZARYERİNDE
Babaoğlu daha sonra eşi Esra Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Salı Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.


Pazaryeri esnafı ile sohbet eden Babaoğlu sorunları ve talepleri dinleyerek her geçen gün artan nüfus nedeniyle alternatif pazaryeri oluşturulması ile ilgili projelerinin olduğunu söyleyerek mevcut Pazaryerinin de daha güzel hale getireceklerini ifade etti.


Pazaryeri programı sonrası iki ev toplantısına katılan Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu daha sonra Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.