Bizim Turgut Gümbür Gümbür Geliyor


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Yeşilvadi, Necatipaşa ve Çakallık mahallelerinde coşkuyla karşılandı. 


Her yaptığı ziyarette vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Babaoğlu ’’Hendek’in tüm mahallelerin sorunlarını ve eksiklerini biliyoruz, belediye başkanı olduğumuzda sorunların aciliyet sırasına göre ayrım yapmadan adaletli bir şekilde hizmet ederek çözüme kavuşturacağız. Yapacağımız projeler kısa, orta ve uzun vadeli projelerdir. Yapamayacağımız projeleri vaad etmiyoruz. Projelerimizi hayata geçirerek Hendek’e sınıf atlatacağız’’


Kültürel manada bölgelerimize; yaş ve cinsiyetlerine göre çocuk, genç, yaşlılarımıza ve kadınlarımıza hizmet edecek alanlar oluşturacağız.  Örneğin Mahalle spor alanları gençlerimize hitap edecek. Bazı Mahallelerde top sahalarımız otlaklık haline gelmiş durumda bu alanları güzelleştirmek için hazırladığımız projelerle daha güzel hale getireceğiz. Hendeğimizin farklı yerlerinde pazar yerleri oluşturacağız, tiyatro, konferans ve güzel sanatlar alanları oluşturacağız. Kadınlarımız için el emeklerini sergileyebilecekleri alanlar oluşturacağız.  Bunlarla ve yapacağımız diğer projelerle ilgili broşürlerimiz ve beyanamelerimiz kısa bir süre sonra ev ev sizlere dağıtılacak. Kısacası Hendek’in ihtiyaçları ne ise tespit ettik ve bu ihtiyaçlara cevap vereceğiz.


Gösterdiğiniz ilgi ve güler yüzden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız.