Babaoğlu Söylentilere Açıklık Getirdi

Son günlerde gerek yazılı, gerek görsel basında gerekse facebook ve twitter hesaplarında adının sık sık Milletvekili Adaylığı ile ilgili geçmesi üzerine MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu  söylentilere açıklık getirdi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada “ Millet Vekilliği adaylığı ile alakalı partili , partisiz her kesimden teşvik ve destek telefonları gelmekte , gerek yazılı,  gerek görsel basında, gerekse facebook ve twitter hesaplarında bu talepler dile getirilmektedir. Unutulmamalıdır ki ben şuan MHP Hendek İlçe Başkanıyım , 26 yıldır bu camianın mensubuyum , bundan da onur duyuyorum, ne dün, nede bugün  görevden kaçmadım, yada geçmiş yıllarda yapmış olduğum çalışmalarda yarın şuraya geleyim, şu koltuk benim olsun düşüncesinde de hiç olmadım ben samimi bir şekilde çalıştım Allah(cc) hem özel hayatımda, hem iş hayatımda , hem de siyasi hayatımda her zaman mükafatını verdi.

Benim partime hizmet etmek için bir makamda olmamada gerek yok aslında , bilmeyenler için söylüyorum Milliyetçi Hareket Partisinde görev istenmez verilir. İlçe Başkanlığı görevine gelmem de öyle oldu. İl ve İlçe teşkilatım görev senindir dedi ve şimdi oradayım , bundan sonra da durum böyle olacaktır, Millet Vekilliği için adaylığım söz konusu değil görevimin başındayım , teşkilatım bana başka bir görev verene kadar da görevimin başında olacağım.

İl Başkanımızın eski Hendek ilçe Başkanı olması hasebiyle üzerimize daha da büyük bir sorumluluk düşmüştür. Bu sorumluluk doğrultusunda MHP Hendek İlçe teşkilatı olarak Hendek’te yerelde aldığımız oylarında üzerine çıkıp , partimizin en yüksek oranda oy alması adına özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Saygılarımla.