BBP Hendek Belediye Başkan adayı olarak, 31 Mart seçimlerine hazırlanan Turgut Babaoğlu dur durak bilmiyor.

Hendek Halkı tarafından sevilen gerek sosyal, gerek kültürel yaşamında da ilçe halkı ile birlikte hareket eden Babaoğlu, Karaman Mahallesi, Puna Ortaköy, Sarıyer ve Çamlıca Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Karaman Mahallesinde ev ziyaretinde bulunan Babaoğlu, mahallede sevenleri tarafından karşılandı. 7’den 77’ye mahalle sakinleri, Babaoğlu’na tam destek verdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi gerçekleştirilen ziyaret, bir anda miting havasına büründü. Burada vatandaşlarla tek tek selamlaşan Babaoğlu, “Biz Hendek’in evladıyız. Hendek bizim için önemli. Bugüne kadar ekmeğini yediğim suyunu içtiğim Hendek ve Hendek halkına hizmet için yola çıktım. Amacım koltuk değil, hizmettir.  31 Martta yapılan seçimlerde desteklerinizle inşallah sizlerin hizmetkarı olarak karşınıza çıkacağız. Adil hizmet, eşit hizmet edeceğiz” dedi.


Karaman Mahallesinde yapılan ziyaretlerin ardından Turgut Babaoğlu, Puna OrtaKöy mahallesine geçti. Babaoğlu burada gençlerin büyük ilgisini gördü. Gençleri tek tek dinleyen Babaoğlu, gençlerin her zaman yanında olduğunu söyledi. Puna Ortaköy’de ilk hedeflerinin herkesin bir arada olacağı ve misafirliğin ağırlanacağı bir konak yaptırmak olduğunu söyleyen Babaoğlu, “Gençlerimiz spor tesislerine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Seçildiğimiz takdirde ilk hedefimiz bu olacak” diyerek müjde verdi. Puna Ortaköy’ün ardından Sarıyer Mahallesine geçip vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatıp, sohbet etti.


Son olarak Çamlıca Mahallesinde geçen Babaoğlu, mahalle esnafı ve sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri, daha önce belde olarak mahallelerinin, büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne girdiğini belirterek, belediye hizmetlerinden faydalanamadıklarını ifade ettiler. Bu konuda kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Babaoğlu, “Eğer destekleriniz ile başkan seçilirsen, ilk amacımız belediyenin imkanları ile bu mahalle’ye özel bir araç parkı ve itfaiye ekibi oluşturmak için çalışacağız. Böylelikle hizmet noktasında, yaşanılan sorunların önüne geçmek için çaba göstereceğiz Yani bir belde belediyesinin imkanlarına sahip, bir mahalle olmanız için elimden geleni yapacağım” diyerek sözlerini noktaladı.