Büyük Coşkunlar Havai fişek fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Coşkun, Genel Müdür Yaşar Coşkun ve fabrika çalışanlarını ziyaret etti.


Fabrika çalışanları ile samimi ortamda yemekte bir araya gelen Babaoğlu destek istedi.


Sarılar Fındık Fabrikasını da ziyaret eden Babaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret Borsa Başkanı Adem Sarı ve Fabrika çalışanları ile sohbet etti.


Daha sonra Esnaf ziyareti yapan Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu akşam programında Akova Mahallesinde bulunan Hantek konutlarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Babaoğlu vatandaşları Pazar günü yapılacak olan Aday tanıtım programına davet ederek “ Son zamanlarda iktidarda olmadığı için ödenek alamaz söylentilerini duyuyoruz’’ dedi. 

Hendek’te yapılan ilk konutların olduğu Hantek konutları maalesef hizmet’ten fakiri kalmış. Onca yıldır burası hizmetten eksik bırakılmış. Nüfus yoğunluğunun olduğu Akova Mahallesi Hantek konutlarında Sağlık Ocağı yok. Allah’ın izniyle geldiğimizde Sağlık Ocağı binası tahsis ederek bu sorunu çözeceğiz.


Babaoğlu “Sadece 31 Martı bekliyoruz, 31 Marta belki bir şey değişecek, belki başkan değişecek ama ondan sonra birçok şey, her şey değişecek. Turgut Babaoğlu sizlerin kardeşi sizin Turgut’unuz, Bizim Turgut’unuz gümbür gümbür geliyor.  Bunun önünü nasıl keseriz, bunun seçilmesini nasıl engelleriz, yine aynı taktik. Diyorlar ki aman gözünüzü seveyim sakın iktidar partisinden başka bir belediye başkanı olursa hizmet alamasın ondan sonra çöpünüz alınmaz yolunuz yapılmaz, kaldırımınız yapılmaz zaten yapılmıyor. Biz geldiğimizde, bunları eleştirecek kimse kalmayacak, eleştirecek bir şey inşallah bırakmayacağız. Şunu da söyleyeyim bu saydığım hizmetler sizlere keyif bağışlamıyorum. Bu söylediklerim zaten belediyenin belediye başkanlığına talip kişinin ve belediyenin içerisinde bulunan kadronun ekipmanlarının tüm bütçenin zaten bu hizmetler için ayrıldığını ve belediyenin aslı görevinin bunlar olduğunu bilmeyen yok.  Ama nedense yapılmaz, bir bütçenin eşit dağıtılmadığı bir dönemde yaşıyoruz biz istiyoruz ki Hendekte her mahalle gelişimden payını alsın gelişmelerden payını alsın gelişmelerden payını alsın hizmetten payını alsın” dedi.

Babaoğlu, “2017 yılında 65 milyon lira hazine olmak üzere 2018 yılı toplam 70 milyon lira bütçeli bir belediye var. Bunun belediyenin iktidar partisinden olup olmamasıyla alakası yok. Sakarya’daki en büyük ilçelerden biriyiz. Biz bu bütçeyi eşit ve adil bir şekilde Hendek’in ihtiyaçlarına göre kullanacağız. Eşit, adil ve gerçekçi projelerle milletimizin emanetine sahip çıkacağız. Bunu da yaparken liyakat sahibi kadrolarla, belediyeyi bir siyasi partinin arka bahçesine çevirmeden yapacağız” diye konuşarak 3 Mart Pazar günü Hendek Merkez kapalı spor salonunda yapılacak olan Aday ve Proje tanıtım programına herkesi davet etti.