Babaoğlu: Hendek’te çocuklar hep mutlu olacak
Hendek çocuk sesleriyle şenlendi


 ‘Çocuklarımız geleceğimiz’ diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, düzenlenen çocuk festivalinde çocuklarla çocuk oldu. 
Hendekli minikler bu festivalde eğlendi 
Hendek Belediyesi otoparkında Babaoğlu tarafından düzenlenen Çocuk Festivalinde, oyun alanları ve etkinlik çadırları kuruldu. Top havuzları, kaydırak ve zıpzıp alanlarının oluşturulduğu festivalde miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. İlçe seçim kurulunun izin verdiği saatler aralığında etkinlikte, Hendekli yüzlerce çocuk eğlence dolu güzel bir gün yaşadı. Çocuk sesleriyle renklenen meydanda ise çok güzel görüntüler ortaya çıktı. 


Her yaştan çocuğun katıldığı festivalde miniklerin mutluluğuna ortak olan Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu,  “ 1.nci Geleneksel Çocuk festivalimiz hayırlı olsun. Allah nasip ederse Mahallelerimizde yapacağımız Oyun alanlarını tamamlayana kadar her yıl iki defa bu alanda çocuk festivali yapacağız. Evlatlarımızın yüzünü gülerken görmek bizi inanılmaz mutlu ediyor” dedi. Çocuklarımızın geleceğimiz olduğuna vurgu yapan Babaoğlu, “Eğlenen, öğrenen, ilim-bilim diyen, örf ve adetlerine bağlı bir nesil için hepimize görevler düşüyor” ifadelerine yer verdi.


Başkan adayı Babaoğlu, “Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın, mutluluğu, daha iyi yaşaması, daha çok imkana kavuşması, en iyi eğitim hakkı için biz kendimizi asli sorumlu görüyoruz. Bugünün fidanlarına gözümüz gibi bakmak, geleceğimizi garanti altına almaktır. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Hendek’te çocuk sesleri, gülücük sesleri hiç eksik olmayacak” dedi.
Babaoğlu konuşmasının ardından çocuklara hediye takdim etti.