BİRLİKTELİK MESAJI
Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Fabrika çalışanlarını ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Kahraman ve Harmantepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların dinleyen ve projelerini anlatan Babaoğlu, önemli mesajlar verdi. Seçimlerin Pazar akşamı sona ereceğini hatırlatan Babaoğlu, “Hendek kararını verdi diyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren seçim sürecini unutarak önümüze bakacağız. Tüm hemşerilerimizi kucaklayarak hep birlikte el ele güzel işlere imza atacağız. Bizim dönemimizde ayrı gayrı olmaz, kavga olmaz” sözünü yineledi.


OY HEDEFİNİ AÇIKLADI
Birliktelik mesajı veren Babaoğlu, “Bir seçim sürecini geride bırakmak üzereyiz. Seçim gelir geçer baki olan sevgidir, hatırdır, dostluktur, kardeşliktir. Biz değerlerimize sımsıkı bağlı olursak geleceği daha iyi görürüz” diyerek yayımladığı bu mesajla gönülleri bir kez daha fethetti. Seçim çalışmaları kapsamında sürekli kamuoyu analizleri de yaptıklarını anlatan Babaoğlu, “Hendekliyi çok iyi tanıyoruz. Onlarda bizi tanıyor. Hendek’te sandıklar BBP diyecek, Turgut Babaoğlu diyecek. İlçe merkezinde ve birçok bölgemizde yaptığımız kamuoyu yoklaması sonucunda %'de 63 ile % 65 aralarında verileri ulaştık. Elde ettiğimiz veriler ışığında Hendek halkının bize göstermiş olduğu ilgi verilerimize yansıdı. Şimdi hedefimiz bu sonuçları sandıkta görmek. Hedefimiz en az % 65 oy hedefimiz var” diye konuştu.

ÇAMLICA GÖL YAYLASI
Çamlıca Göl Yaylası projesinin de diğer projeler gibi köylüye ekonomik kalkınma getireceğini anlatan Babaoğlu, “Yıllardır keşfedemediğimiz bu güzellikleri, doğal yapısını bozmadan yapacağımız turistik tesisler ile hem ilçemize hem de turizme kazandıracağız. Mesire, konaklama, çocuk eğlence, festival, oyun, paintbal alanlarıyla, restoranlarla Çamlıca ekonomik sıçrama yapacak, her gün yüzlerce misafirini ağırlayacak” dedi
ULUSAL EĞİTİM KAMPÜSÜ
Eğitime çok önem verdiklerini tekrarlayan Babaoğlu, “Öğrenmede, öğretmede, paylaşmada engelsiz kampüs kurarak farklılıkları zenginlik kaynağı olarak gören eğitim anlayışı ile ulusal ve uluslar arası ile ulusal ve uluslar arası düzeyde bilinen itibarlı bir eğitim imkanı sunmak istiyoruz. Nitelikli öğrenci ve öğretmenleri ile eğitim ve araştırmalarda; modern ve bilimsel yaklaşımları sentezleyebilen, oluşturduğu teşvik edici ortamlar ile fikirler arası rekabeti oluşturan, bunları birer ekol haline dönüştürülebilen bir eğitim merkezi kuracağız” dedi.

KAMPÜS PROJELERİ
Hendek’e Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi kurulması için girişimlerde bulunacaklarını anlatan Babaoğlu, “Amfi Tiyatro, Açık Spor Alanları, Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis Sahaları, Tartan Pist (koşu alanı), Kapalı Spor Salonu ve Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu’nu Ulusal Eğitim Kampüsü Projemiz kapsamında Hendek’e kazandırmak istiyoruz” dedi.
ALT GEÇİT PROJESİ
Babaoğlu ilçe trafiğine çeki düzen vererek, yaşamı kolaylaştıracak bir projesini daha paylaşarak, “İlçemizin ortasından geçen D-100 Karayolu yaya ve araç geçişlerini engelleyerek şehrimizi ayırmaktadır. Yapacağımız düzenleme çalışmaları ile şehrin tamamını bütünleştirecek, modern, kaliteli ve çevreci bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

YENİLENEBİLİR ENERJİ
Enerji projelerini anlatan Babaoğlu, “Enerji ihtiyacı konusunda devletimize yük olmak yerine doğru planlama ve yatırımlar ile kendi enerjisini üreten bir şehir olmak mümkündür. Yenilenebilir enerji kaynaklarının, rüzgar ve güneş enerjisinin verimli kullanılması ihtiyacımızın karşılanmasına yeterlidir. Hedefimiz 2023’te şehrimizin enerji ihtiyacının % 10’nunun, 2041’de % 60’nının ve 2053’te % 90’nının karşılanır hale gelmesidir” dedi
 

Haber: Büyük Birlik Partisi Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni