Yönetime geldiğinden beri hızlı bir şekilde çalışmaya başlayan ve seçim vesilesiyle hızına hız katan hendek ak parti kadın kolları Emine Tosun başkanlığında iki aydır yoğun bir şekilde ev toplantısı gerçekleştiriyor her gün en az 5 ev toplantısı gerçekleştirerek hendek teki kadınlara ulaşıyor.ayrıca iki aydır yeni ve yoğun bir çalışmayada imza attı ev toplantılarında ulaşılamayan kadınlara ulaşabilmek adına Büyükdere ve Yeşilköy mahallelerinden başlayarak kapı kapı dolaşmaya başladılar böylece seçime kadar bütün kadınlara ulaşıp onlarla birebir tanışıp sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek yardımcı oluyor hendek ak parti kadın kolları teşkilatı büyük bir özveri ve heyecanla seçime hazırlanıyor ve çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.



Annelerimiz hayatımızdaki en kıymetli,en masum,en çok cefa çeken ama buna karşın en çok sabreden kişilerdir onlar karşılıksız sevginin, şevkatin, sabrın, fedakarlığın en güzel örnekleri. Ülkemizin ve bizlerin geleceği annelerimizin elinde. Bizlerde bunun bilinciyle kadınların sosyal ve siyasal hayatta daha etkin olmaları için uğraşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki onlar anne, biliyoruz ki onlar kadar fedakar ve vefakar kimse yok, çünkü biliyoruz ki onlar olmadan barışın, gelişmenin ve kalkınmanın sağlanması mümkün değil.

Evrensel barışı istiyorsak, bilinçli ve iyi yetişmiş bir nesil istiyorsak annelerimiz olmadan bunun mümkün olmayacağını untmamamız gerekiyor.



Anneler toplumun temel taşı, onlar olmadan toplumun gelişmesi ve yenilenmesi hızlı bir şekilde gerçekleşemez. Bir anne olarak anneliğin güzelliğini, önemini, kıymetini ve şükrünü içimde hissederek öncelikle şehit annelerimizin, suriyede ve islam aleminde binbir sıkıntılar yaşayan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.