Ak Parti Hendek İlçe Başkanlığında kongrenin ertelenmesinin ardından ikinci kongre öncesinde, ikinci temayül yoklaması yapılıyor. Parti binasında heyecanlı anların yaşandığı şu saatlerde temayül sürmekte....

Bugün Ak Parti Hendek İlçe Başkanlığına Kılınan Cuma Namazı sonrasında gelen Bolu Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü ve Trabzon Ak Parti Milletvekili Muhammet Balta koordinatörlüğünde Hendek’te kongre öncesinde temayül gerçekleşmekte. 

Koordinatörler Öğlen saatlerinden bu saatlere, Hendek Ak Parti içinde bir çok kişiyle görüştüğü öğrenildi…

Koordinatör Vekiller ilk Olarak saat 14:30 sularında Ak Parti Hendek Belediye Meclis üyeleriyle görüştüğü, ardından Bir önceki ilçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ile saat 16:30 sularında görüşmeye başladığı ve toplantıya Kurucular Kurulu üyesi Ak Parti'de 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Şenay Sakalın ise saat 17:20 sularında temayüle katılmasıyla süren temayülün, eski ve yeni gençlik kolları, geçmişten günümüze İlçede Ak Parti'ye gönül veren, Kanaat önderleri ile de görüşüldüğü öğrenilirken, İl Başkanı ve İlçe Başkanları nın görüşmeler sırasında dışarıda beklediği öğrenildi. 

Düzenlenen tema ile Eski Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü nün 19:38 sularında çağrılarak görüşlerinin alındığı öğrenildi.

Ak Parti Hendek İlçe teşkilatında temayül sürmekte… Toplantı bitiminde açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu…