24 Haziran Bayramında tekrar buluşacağız

Hendek Uludere Park Tesisleri’nde verilen iftara, Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, 24 Haziran seçimleri Sakarya Milletvekili Adayı Ekrem Yüce,  Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetimi misafirleri tesisin girişinde karşıladı.

İftar öncesi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, masaları tek tek gezerek misafirleri selamladı.

Hendek üzerine düşeni yapacaktır

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı. Sofu konuşmasında “ Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin ve sağlık huzurlu bir şekilde bizleri Bayrama ulaştırsın inşallah. 24 Haziran seçimlerinde Hendek üzerine düşeni yapacaktır. İnşallah yedi vekili de Ankara’ya göndermeyi Rabbim bize nasip eder “diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

24 Haziran bayramında da sizlerle burada buluşmayı diliyorum

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de selamlama konuşması yaparak “ Güzel aile toplantısına hoş geldiniz. İnşallah 24 Haziran bayramında da sizlerle burada buluşmayı diliyorum. Allah tutmuş olduğunuz oruçları ve yapmış olduğunuz ibadetleri kabul etsin inşallah “ dedi.

Görevimiz devam ediyor
Sakarya Milletvekili ve 24 Haziran seçimleri Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu da bir selamlama konuşması yaparak “ Rabbim, inşallah bu seçim sürecindeki çalışmalarımızı da mübarek ramazanın bereketi ile bereketlendirerek, 24 Haziranda Cumhurun bayramına zaferle, sağlıkla, sıhhatle  ulaşmayı nasip etsin inşallah. AK Parti teşkilatlarımız her seçimi birbirinden değerli, birbirinden önemli bildi. Sadece seçimde demedi, millet iradesini korumak için meydanlara da indi. İnsanlarımız, gecelerce milli irade ve demokrasi nöbeti tuttu, namlunun önünde göğsünü 15 Temmuz da siper etti. Şimdi görevimiz devam ediyor. Türkiye için çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini ilk defa uygulamaya başlayacağımız milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeni Anayasa ile donanmış yetkileri ile göreve getireceğimiz ve ona ihtiyacı olan TBMM’ deki  bütçesini onaylamak, istediği yasaları, düzenlemeleri çıkarmak için gerekli olan milletvekili sayısını sağlayacağımız 24 Haziran Seçimleri çok önemli. Kötülük yapmak isteyenler de emellerine ulaşamayacaklar “ dedi.
Zalimlerin zulmünü yeryüzünden kaldıracağız inşallah
















Sakarya Milletvekili Adayı Ekrem Yüce de konuşmasında “ Bu günlere kolay gelmedik. Uzun yıllar siyaset yaptık, emek verdik. Belediye Başkanlığı yaptım, ondan sonra siyasi kademelerde yer aldım. O günlerden bu günlere sizlerle çalışmak nasip oldu. Emeği geçen ve gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bugünlere kolay gelinmedi. Herkes bir bedel ödedi ve Allah bedellerin sonunu mükafatlandırdı. Biz sadece Türkiye’den bizden birşeyler bekleyenler için yokuz, bizden başka Dünya, Türkistan, Kudüs ve  Gazze umut bekliyor. Zalimlerin zulmünü yeryüzünden kaldıracağız inşallah. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, onun şemsiyesi altında inşallah bu zulümlere dur diyeceğiz. Bu görevimizin ve mücadelemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum “ dedi.

Hep birlikte mücadeleye devam

İl Başkanı Fevzi Kılıç da bir selamlama konuşması yaparak, 24 Haziran seçimlerinde yine hep birlikte mücadeleye devam edeceklerini söyleyerek, katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.  

Programın sonunda misafirler çaylarını içip sohbet ettiler.