Rasim Paşa Sinema Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Muhtarlar ve partililer katıldı.

Anneler Günü nedeniyle yapılan slayt gösterisinin ardından,  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Divan üyeleri seçildi.

Çok önemli bir seçim atlattık

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı. Sofu konuşmasına Anneler Gününü kutlayıp, Sakaryaspor’a başarılar dileyerek başladı.  Sofu  “ Çok önemli bir seçim atlattık, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması referandumunu sizlerin yoğun gayreti ile hep birlikte atlattık. Hem Sakarya hem Türkiye ortalamasına %70.6 katkı sağladık. Bu başarıda emeği geçen,  kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm Hendekli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz “ Dedi.  

Davamızın sonuna kadar yanında olacağız

Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun da bir konuşma yaparak “ Bugün anneler günü olması nedeni ile önce benim dünyaya gelmeme vesile olan Annemin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. 16 Nisan sürecimizde Hendek her zamanki gibi büyük coşkuyla çalıştı. Kadın Kolları teşkilatımızın cefakarca çalışmalarını hep birlikte gördük. Davamızın sonuna kadar yanında olacağız. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat kademesindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yılın 365 günü sahalarda çalıştık. Bizlere sabır gösteren ailelerimize ve Kadın Kolları Yönetimimize gönülden teşekkür ediyorum’’ Dedi.



İlk günkü gibi davamıza sahip çıkacağız

Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Anneler Gününü kutlayarak “ Biz gençlik kolları olarak her zaman görevimizin başında olduk. İlk günkü aşkla davamıza sahip çıkarak, gelecek nesillere ne kadar sağlam temeller üzerine kurulduğunu göstermek bizim için onur kaynağıdır.  Bizler bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz “ Diyerek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Türkiye’de yeni bir dönem başladı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de konuşmasında  “ 16 Nisan Referandum seçimimizi geçirdik Hendek büyük başarıyla çıktı. Herkese teşekkür ediyoruz. 16 Nisanda sonra Türkiye’de yeni bir dönem başladı. 2019 da yeni bir sistem ile yönetileceğiz. Bunun bazı yansımalarını hayatımıza geçirmeye başladık. Sayın Cumhurbaşkanımız partimize üye oldu ve birinci adım gerçekleşti. Kongrede de Cumhurbaşkanımız Genel Başkan olacak. Hakimler savcılar kurulunun üyeleri mecliste komisyonlarda seçilmeye başlandı. Bizim önümüzde iki yıllık çok değerli bir zamanımız var ve o zamanı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 2019 yılına sağlam adımlarla girmemiz lazım “ Dedi.

Toplantı sonunda 16 Nisan Referandum seçimlerinde alınan oylarla birinci olan mahallelerin muhtar ve mahalle başkanlarına teşekkür plaketi verildi.