AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, teşekkür turuna çıktı. Tosun ve ekibi öncelikle Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Sorumluluğun farkındayız

Başkan Püsküllü, hanımların çok özverili çalıştıklarını belirterek “ Hanımlar bu davada hiçbir menfaat beklemeden gece gündüz demeden çalıştı. Bu başarıda büyük emeğiniz vardır. Bizler de hep birlikte hizmetlerimizi daha üst seviyelere çıkaracağız. Halkımızın bizlere vermiş olduğu büyük sorumluluğun farkındayız. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Siz hanımları da üstün gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum “ Dedi. 

Daha sonra AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi, 1 Kasım seçimlerinden sonra, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretleri yaptı. Tosun ve ekibi, verdikleri desteklerden dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek çikolata ikram ettiler. 

Halkımız istikrara oy verdi

Başkan Tosun, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek “ Ekibim ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Çalmadık kapı, girmedik ev bırakmadık. Halkımız sandıklarda kararını verdi. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle yönetimimdeki hanımların eş ve çocuklarına teşekkür ediyorum. Bu süreçte eşleri özveriyle çalışırken çok sabırlı davrandılar. Halkımız tüm yurtta olduğu gibi Hendek’te de istikrara oy verdi. İnşallah sonuç ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olur “ Dedi. 

Başkan Tosun ve ekibi, esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflara ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür edip çikolata ikram ettiler.