Sıcak ve eğlenceli geçen ortamda havanın güzelliği de eklenince gençler doyasıya eğlendi.  Gençlerin bu eğlenceli gününde Ak Parti Sakarya il Başkanı Fevzi KILIÇ, Ak Parti Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal SOFU,Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ de ortak oldu.  

Piknikte gençler ile yakından ilgilenen başkanlar, genç kardeşleri ile Futbol ve Voleybol oynayarak stres attılar. Aynı zamanda genç zihinleri fırsat bilen başkanlar, gençlerle fikir alışverişinde bulunmayıda ihmal etmediler.



Gün sonunda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ: ''Uzun bir süreçten beri çok yoğun günler geçirdik ve bir hafta sonunuda kendimize ayırmayı planladık. Davamızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar ve fedakar dava arkadaşlarımızın hepsine şükranlarımı sunuyorum Göreve geleli 2 yıl geçmesine rağmen 2 genel seçim, parti içi 1 genel kongre ve çok daha önemlisi alçakça planlanmış bir darbe girişimi atlattık . Dolayısıyla bu yoğun temas içersinde bir pazar gününü de kendimize ayırdık. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına ve davetimize icabet eden gönüldaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum'' diyerek düşüncelerini dile getirdi .