SOFU DUR DURAK BİLMİYOR
Ziyaretlerinde yoğun bir ilgi ile karşılanan SOFU çalışmalarına Çobanyatak, Karatoprak, Akarca ve Yukarıçalıca mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak sürdürdü. SOFU’nun ziyaretlerinde coşku ile karşılanması gözden kaçmadı.

AK Parti Varsa Hizmet Var

Mahallelilere hitap eden SOFU AK Parti belediyecilik anlayışının hizmet anlayışı olduğunu ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiğini ifade etti. ‘’Değerli hemşerilerim, hepimiz gerek Hendek’in gerekse de Türkiye’nin belediyecilik anlayışında nereden nerelere geldiğinin farkındayız değil mi? Bu hizmet anlayışı çok kıymetli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda, gelişen ve değişen dünyanın gereksinimleri doğrultusunda gerçekleşmiştir. Çok şükür ki Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir liderimiz var, çok şükür ki AK Parti var ve AK Parti varsa hizmet var değerli hemşerilerim!’’ dedi.

Çıta, AK Parti’dir

AK Parti belediyelerinin belediyecilik anlayışını vatandaşlara doğru bir şekilde iletildiğini ifade eden SOFU ‘’Hizmet anlayışı AK Parti ile gelişti. Bugüne değin halkına, vatandaşına sırtını dönen, vatandaşla diyalogdan uzak duran, belediye kapılarını kapatanlar bugün hizmet diyor. Bizim sözümüz teminattır ve hiçbir zaman tutamayacağımız bir sözü de vermeyiz. Bu konuda geçmişimiz, Hendek’in son 16 yılı en büyük referansımızdır. Eğer birileri gönül yapmaktan bahsediyorsa, eğer birileri hizmet kelimesinden bahsediyorsa bunu AK Parti’ye borçludurlar.’’ İfadelerini kullandı.

‘İleriye Taşıyacağız’

Hendek halkının mahalle mahalle ihtiyaç ve isteklerinin farkında olduklarını ve projelerinin bu doğrultuda hazırlandığını söyleyen SOFU ‘’Biz mahallelerimizde ne eksik var biliyoruz. Mahallelimiz ne istiyor biliyoruz. Diyaloğa açığız. Hemşerilerimizin belediyeden istekleri neler, neler eksik kalmış, ne yapılmalı biliyoruz. Elbette değişen dünya ile birlikte insanlarımızın istek ve ihtiyaçları da değişiyor. İnsanlarımızın eğilimleri değişiyor. Biz projelerimizi bu konu da gerçekçi bir tavır ile ele aldık. Halkımız bizlerden daha farklı istekte bulunursa elbette bunları da hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız.’’ dedi.

Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni