Hendek ziyaretine Sakarya 2. OSB müteşebbisleri Derneği ile başlayan MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba daha sonra 2.OSB Müdürlüğü, Melek Nişancı Huzur Evi, Özel Gelişimsel Yaklaşım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Soner Çokşen Rehabilitasyon merkezini ziyareti ile sürdürdü.

MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba , Milletvekili Adayı Metin Güneş, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya 2. OSB müteşebbisleri Derneği Başkanı Cemalettin Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.



Sanayicilerin sorunlarının konuşulduğu ve ülke gündemine dair yapılan değerlendirmelerin ardından Açba, Babaoğlu ve beraberindekiler 2. OSB Müdür Vekili Hıdır Erkoçak’ı ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette 2.OSB Müdür Vekili Hıdır Erkoçak, Açba ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.


Duygu dolu anlar


2.OSB ziyaretinin ardından Açba ve Babaoğlu Hendek Melek Nişancı Huzur evini ziyaret ettiler.

Huzur evi sakinleri ile sohbet eden Açba ve Babaoğlu duygu dolu anlar yaşadılar. Huzur evi sakinleri Açba ve Babaoğlu’nu aralarında görmenin memnuniyetini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

Milletvekili Açba ve Babaoğlu Huzur evi ziyaretinin ardından Özel Gelişimsel Yaklaşım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hilal Yanık Bahadır ve Özel Soner Çokşen Rehabilitasyon merkezi Müdürü Serpil Çokşen’i ziyaret ettiler.



MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba “ Türkiye'de geride kalan yıllarda siyasi anlamda açılmış yaraların onarılması ve bundan sonra yeni birtakım ekonomik hamlelerle yeni ufuklara yön verilebilmesi için doğru tercihlerde buluşalım. Toplumsal huzurun adresi MHP’de buluşalım " dedi.