Hendek’te Yaşanan Patlamada 7 Kişinin Yaşamını yitirdiği olaydan, 2 tahliye…

Hendek de yaşanan havai fişek fabrikasındaki patlamada 7 kişi yaşamını yitirmiş yüzlerce kişi yaralanmış, günlerce patlamalar devam etmişti. Davaların 3 duruşmasında, patlamada yaşamını yitirenlerin yakınları acılarını haykırdı…

Dün görülen 3. duruşma sonrasında yaşamını yitirenlerin feryatları bölgede yüksek sesle yankılandı. Sürmekte olan duruşma salonunda yaşananları gergin anların yaşandığı iddia edildi.

Müşteki ve katılan vekillerine sözlü saldırı sürdürerek. Tutuklu sanık Y. Coşkun avukatlara parmak sallayarak “gel buraya gel” dediği iddia edildi.

Tutuklu sanık Y.Coşkun, beyanları sırasında müşteki ve katılan vekillerine sözlü saldırıda bulundu,  Müşteki ve katılan vekilleri duruma tepki göstererek mahkeme başkanına müdahale etmesi yönünde talepte bulundukları belirtiliyor.

Diğer bir husuta ise Sanık Y.Coşkun müdafii “Ortada bir patlama yoktur.” şeklinde beyanda bulunurken müşteki ve katılanlar beyanlarına tepki göstermesine neden olduğu iddia ediliyor.

Duruşma Salonunda  Y. Coşkun’a, müştekiler tarafından salondan alkış ve bağırış larla tepki gösterildiğide belirtilmekte.

Duruşma sonrasında Tutukluluk halleriyle ilgili olarak sanıklar Y. Coşkun ile H. A. Velioğlu’nun tutukluluk hallerinin devamına ve tutuklu sanıklar A. Angın ve E. Öztürk’ün tahliyesine karar verildiği öğrenildi.

Tehlike Yararlarını dışarıda bekleyen yakınlar tepki gösterirken Bir sonraki duruşma celsesinin 13 Eylül 2021’de görüleceği öğrenildi.