Hendek Siyasette olmadığı kadar güçlü bir Milletvekili Seçimine gidiyor. İl Genelinde Siyasi Partilerin Listeleri  açıklandı. Hendekli 3 Milletvekili Aday Adayı 2'si birinci sıra 1. 5. sıra aday gösterildi. Sakarya genelinde 7 vekil düşüldüğünde büyük bir avantaj görünüyor.

Kurt siyasetçi, Vekillikte Vekillik diyen Eski Hendek Belediye Başkanı 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili , Emekli Öğretmen Ali İnci Ak Parti den 5. Sıra Milletvekili adayı gösterildi.

Sakarya geneli 5 Milletveikili çıkaran Ak Partinin toplayıcı güçü olan Kurt siyasetçi İnci'ye verildi. Hep zor noktalardan siyasetin çekici zinciri olan inci'nin bu seçimde oldukça ter dökeçeği şüphesiz.

Yıllardır siyasetin içinde olan bir ailenin evladı olan Hendek Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı, Sakarya İl Başkanlığı görevlerinde defalarca seçim  çalışmalarında bulunan Muhammed Levent Bulbul, Sakarya Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Adayı olarak seçim çalışmalarına başladı. 

Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi Saflarında siyaset yapan İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve yeni kurulan İyi Parti de Siyasi çalışmalarını yürüten Hendekli İş Adamı Ümit Dikbayır'da Sakarya genelinde partisinin 1. Sıra Milletvekili adayı gösterildi. 

Her birinin kendilerince oy potansiyeli olduğunu şüphesis bir seçim atmosferi yaşanmakta. Ortak noktada Hendekli olmaları,

Sakarya Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Zihni Açba dan sonra 1. sıra gösterilen Muhammed Levent Bulbul'ün Sakarya genelinden oldukça yüksek bir oy potansiyeline sahip olduğu düşünülmektedir. 

Diğer bir noktadan düşünüldüğünde Yeni Kurulan ve siyasi söylemleriyle, oldukça ses getiren Milliyetçi Hareket Partisi nin içinde bölünen İyi Parti Sakarya yönetimi ise, Hendekli İş Adamı Ümit Dikbayır'ı aday göstermiştir. Yeni bir parti olması münasebetiyle , Cumhur Başkanı Adayı olarak Kurucu Başkanları Meral Akşener'in başkanlık ve parti kurulum sürecinde, yapmış olduğu, imza çalışmaları , parti teşkilatları,  siyasi hamleler düşünüldüğünde, yeni olmalarına rağmen oldukça büyük bir şansa sahip oldukları gözlerden kaçmıyor. 

Her 3 Adaya ve siyasi parti temsilcilerine Hendek için Vekil olmalarını temeni etmekteyim.

Saygı ve Selamla