Hendek’te 7 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının 8. maddesinde, görüşülen 2 aracın satışının onayı için meclisten yetki istendi.

“Belediyemiz zimmetinde bulunan 4 adet aracın (54 KC 198 plakalı Kamyon, 54 KD 600 plakalı Kamyon, 54 KD 112 plakalı Kamyon ve 54 KA 078 plakalı Kamyon) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanuna göre satışları ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.” sonrasında Belediye Başkanı Yeni Bir Makam Aracı ve Hendekspor için bir araç aldıklarını belirttiler.

Başkan Babaoğlu Araçlarla İlgili Olarak Şunları Belirtti ; Bir tanesi şu anda makam aracı olarak kullanmakta olduğumuz araç Diğer Hendekspor Otobüsü. Biliyorsunuz Belediye Başkanlığı öncesinde uzun yıllar , A6, A8 , milyonluk araçlar ben fazlada görmüyorum, milyonluk arabalar makam aracı olarak başkanların emrindeydi, ve sivil plakalı kullanılmaktaydı. Şu anda bindiğim araç, Daire  Müdürlerinin, Başkan yardımcılarının bindikleri kullandıkları bir araçtır. Bu araç İtfaiye öncü aracı olarak alınmış bir araçtı. Şu anda bindiğim araç müthiş derecede arıza yapmakta, geldiğimiz günden beri, arıza yaşamaktayız… yolda mı kalmadık neler neler yaşadık dedi.” Satılacak olan aracın 350 Bin tl civarına satılacağı, alınacak olan aracın ise 2 Milyon tl civarında olduğunu fakat vergi indirimleri ile 500 bin tl’ye geleceği, satılan aracın üstüne 150 bin civarı eklenerek alınacağı belirtildi.