HENDEK’TE AŞURE ZİYAFETİ

Hendek Belediyesi, MHP ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı vesilesiyle binlerce vatandaşa hijyenik şartlarda paketlenmiş aşure ikram edildi.

6 AYRI NOKTADA DAĞITILDI

Salı pazarının kurulduğu Hendek Ticaret Merkezinde Pazar yerine alışverişe gelen vatandaşlara 3 ayrı noktada aşure ikram edildi. Burada başlayan dağıtım devam ederken ardından Hendek Belediyesi hizmet binası önü, Büyük Cami ve Yeni Cami önünde de öğle namazı sonrasında özenle ve hijyenik şartlara uygun olarak hazırlanan ve mutfakta paketlenen aşureler binlerce Hendekliye dağıtıldı.  

Vatandaşlara Hendek'te aşure ikram edildi...

HENDEKLİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, MHP Hendek İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, belediye meclis üyeleri ve partililerin yer aldığı dağıtımlarda pandemi kurallarına uygun hareket edildi. Aşure ziyafeti yapan Hendekliler emeği geçen herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Hendek Belediyesi, MHP Hendek İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından yapılan ortak açıklamada, “ Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin günü olarak bilinen Aşure günümüz mübarek olsun. İlçemizin 6 farklı noktasında binlerce hemşehrimize aşure dağıtımı gerçekleştirildi.  Kardeşliğimiz daim olsun. Rabbim Büyük Türk Milletini ve vatanımızı korusun” ifadelerine yer verildi.

BAŞKANLAR KATILAMADI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde düzenlenen "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’ne katıldığı için, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise daha önceden programlanmış iş yoğunluğu nedeniyle aşure dağıtımına katılamadılar.