Sakarya Valiliği olumsuz hava koşulları , yoğun kar yağışı dolayısıyla Sakarya il genelinde bir karar aldı. Alınan kara doğrultusunda Hendek ve tüm ilçelerde 1 gün süreyle eğitim öğretim kurumlarında ve kapsamında tatil edildiği duyuruldu.

Valilikden yapılan duyuruda. ; 

"Sakaryalı vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce ; halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri,  resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim"
faaliyetlerine 24 Ocak 2022 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler ile hamile personelimizde"
ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.

Valilik Duyurdu,  tüm Eğitim Kurumlarında  Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi

Vatandaşların Mevcut Kalmadıkça yola çıkmamaları istenirken bölgede kar kalınlığı yer yer 35-40 cm bulurken D-100 kara yolunda trafik yer yer durma noktasına gelmekte. Yol açma ve kar küreme çalışmaları ekiplerce sürüyor...