TÜRK POLİS TEŞKİLATI 175 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatı'nın 175'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Hendek Kaymakamlığı önünde Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. 

ÇELENK SUNMA

Salgın tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunduğu törene Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, polis memurları, bürokratlar katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Emniyet Müdürü Şevket İlhan tarafından anıta çelenk sunuldu. Kısa bir konuşma yapan İlhan, “Bu sene Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü. Malum hem küresel hem ülkemiz de yaygın olan salgın hastalık nedeni ile bu seneki programlarımız büyük kısmı iptal oldu.  Çelenk sunum törenine katıldığınız ve ayrıca sosyal mesafe kuralına uyduğunuz için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım. Türk Polis Teşkilatının 175.yılı kutlu olsun’’ dedi.

BABAOĞLU KUTLADI

Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Babaoğlu ise, “Türk milletinin huzuru ve güveni için canla başla görev yapan, Türk Polisi fedakârlık, cesaret ve kahramanlığın adıdır. Halkımızın sevgisinden aldığı güçle, başta terörle mücadele olmak üzere suç ve suçlulara göz açtırmayan, şefkat kapısı olan Emniyet Teşkilatımızla ve tüm güvenlik güçlerimizle gurur duyuyoruz. Büyük Türk Milletinin göz bebeği olan Türk Polis teşkilatının 175’inci yılını kutluyor, tüm polislerimizi içtenlikle selamlıyorum. Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.