TRT 1 Televizyonunda Gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasına katılan Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Karayel katılarak, jüri üyelerinden yüksek puanlar aldı…

Geçen Yıl Türkiye genelinde düzenlenen Liseler Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Türkiye ikincisi olan Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Karayel Okul yöneticilerini ve ailesini gururlandırdı.

Yarışmada değerlendirmede bulunan, 3 jüri tarafından 95, 98 ve 97 puan alan Karayel başarılı performansıyla bir çok övgüye layık görülürken, haftanın finalinde birinciliği döner puanla kaçırarak, ikinci oldu.

İlçemiz Hendek Yeni Cami İmam - Hatibi Şinasi Karayel’in oğlu olan Recep Karayel, küçüklüğünden bu güne, bir çok yarışmaya katılarak birincilikler ve dereceler alarak ilçemiz Hendek ve onu yetiştiren, öğretmen , ailesini mutlu etmiştir.

İlçemiz Hendek Yeni Cami İmam - Hatibi Şinasi Karayel, yarışma sonrasında sosyal medya hesabından şöyle bir mesaj yayınlayarak teşekkürlerini dile getirdi. "Değerli Hendekli hemşehrilerimiz. Bu akşam TRT de yayınlanan Kuran’ı Kerim-I Güzel Okuma Yarışmasında mahdumum Recep Karayel’e göstermiş olduğunuz ilgi,alaka ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha güzel Hendeğimizde okuyup,yetişip ve hizmet etme imkanını nasip ettiği için yüce Rabbime sonsuz hamd ediyorum. Hendeğimiz geçmişten itibaren Dine,İmana,Kuran’a olan sevgisinden,sadakatinden,teslimiyetinden,desteğinden dolayı birbirinden değerli hafızlar Hocaefendi’ler yetiştirmiş bir ilçemiz.Bu hizmet bayrağını bu yavrularımız devam ettirecekler inşAllah.Beytullah,Berzah,Enes Ve isimlerini sayamadığımız yavrularımız. Bunlar sizin desteklediğiniz Sarıdede kuran kursunda okumuş,imam hatip lisesinden okuyan yavrularımız. Allah yavrularımızı Kuran yolundan ayırmasın. Tekraren bu yavrularımıza sahip çıkan,destekleyen ilçemizin idari amirlerine,değerli büyüklerine,hendeğimizin basınına ve tabi ki değerli halkına,yetişmesinde emeği geçen tüm hoca efendilere teşekkürlerimi sunuyorum. Cümlemizden Allah razı olsun."