İlçemiz Hendek Bayraktepe Tesislerine , Selman Dede yönünden inmekte olan tomruk yüklü kamyon bugün öğlen saatlerinde, Bayraktepe Tesislerini geçtiği alanda yer alan banketleri aşarak, aşağıda bulunan park alanına uçtu…

Edinilen Bilgilere göre Salman Dede den Hendek Bayraktepe Mahallesi yönünde bayır aşağıya inmekte olan E. A. yönetiminde 54 YC 00* plakalı ağaç tomruk yüklü kamyon, Bayraktepe Tesislerinin altından geçmekte olan yoldaki virajı alamayarak, yolda önce devrildiği ardından alt alanda yer alan tesislerin park alanına uçtu. 

Tomruk Yüklü Kamyon Bayraktepeden aşağı uçtu…

Bayır aşağı rampada devrilen ve ardından yaklaşık 4-5 Metre yükseklikten aşağıya uçan kamyonun yaşanan olayda yüklemiş olduğu tonlarca ağaç tomruk çevreye savruldu.

Sokağa çıkma kısıtlamaları ve işletme önlemleri dolayısıyla, bölgede vatandaşların ve araç yoğunluğunun yaşanmaması can kaybını azaltsa da, Kamyon sürücüsü E.A yaşanan olayda ağır yaralandığı öğrenildi. 

Meydana gelen tek yönlü trafik kazası sonrasında olay yerine çok sayıda jandarma kurtarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, çevrede bulunan vatandaşların yardımına koştuğu kamyon sürücüsü sağlık ekipleri tarafından olay yerinden alınarak, Hendek devlet hastanesine sevk edildiği öğrenildi. 

Tomruk Yüklü Kamyon Bayraktepeden aşağı uçtu…

Yaşanan kazada yaralanan Şoför E.A Hendek Devlet HAstanesindeki ilk müdahalesinin ardından, Sakarya Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildiği belirtilirken, kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Meydana gelen kazada kamyonun nasıl ve ne şekilde bayır aşağıya ilerlediği ve ilerlerken kornaya bastığı, çevrede fındık bahçesinde çalışmakta olan bir çiftçi tarafından görüntülendi. 
Olay yerindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise metrelerce uçtuğu görünürken, olayla ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldı. 

Tomruk Yüklü Kamyon Bayraktepeden aşağı uçtu…