İlçemiz Hendek’in merkezi konumunda yer alan ve geçtiğimiz yıllarda yeniden projelendirilerek modern bir halde ilçemiz hendek’e kazandırılan atatürk parkı adeta parka gidenlere der olmaya başladı.

Bir çok yeni nesil oyun parkının yer aldığı modern parkın, bakımsızlık ve kazalara sebebiyet verecek oyun ekipmanlarıyla dolu olduğunu dile getirdiklerini belirten park sakinleri park güvenliklerine parkta yaşadıkları olumsuz durumların düzeltilmesinini talep ettiklerini belirtiler. 

Fakat güvenliklerin vatandaşları önemsenmeyen bir tutumla sergilediklerini , her seferinde geçiştirdiklerini dile getirerek, yetkililere seslerini duyurmamızı istediler.

Nikah salonuna çıkan yol üzerinde yer alan engelli rampasındaki tutamakların hemen altında henüz niçin takıldığı bilinmeyen , ucu keskin kaynaklı cubuk demirlerin büyük tehlike arz ettiğini belirten park sakinleri  , demirlerin kesilmesini veya düzeltilmesini istediler. 

Diğer bir şikayetleri ise parkın çevresinin aydınlatmasının yazıf olduğunu dile getiren çevre halkı, geceleri geçiş güzergahlarında karanlık bölgeler yer aldığını dile getirek aydınlatma konusunda istekte bulunduklarını geçen zaman zarfında temel bina aydınlatmalarının dışında parkın araç parkı kısmının çok karanlık olduğunu aydınlatılması talebinde bulundular.

Bu denli kapsamlı projede, bu denli huzursuzlukların yaşanması yapılan çalışmanın halka hizmet noktasında olumsuzluklar içeren bir yer haline gelmemesi için biran önce yetkililerin parka sahip çıkmalarını istediler.