Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Özdemir’e , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy eşlik ederek Sakarya’daki Yurtlar Hakkında bilgiler verdi. 

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek,şube müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. İl Müdürümüz Arif Özsoy toplantı sonrası KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir yurtlarda öğrencilerimizin yaptığı bir tabloyu hediye etti.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Sabahattin Zaim yurdumuzda incelemelerde bulunarak, yurtda bulunan sosyal donatı alanlarını ve spor tesislerini gezdi.

Öğrencilerimiz boş zamanlarında hobi bahçelerinde vakit geçiriyor hem stres atıyorlar hemde enerjilerini toprakla atıyor kendi sebzelerini ve kendi çiçeklerini üretiyorlar. Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Sabahattin Zaim yurdumuzda hobi bahçelerini yerinde inceledi.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir  Arif Nihat Asya Yurdumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz ile sohbet ederek hasbihal ettiler.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Arif Nihat Asya Yurdu konferans salonunda öğrencilerimiz ile bir araya gelerek "İletişim" konulu konferans gerçekleştirdi. 

KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Arif Nihat Asya Yurdu konferans salonunda öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiği "İletişim" konulu konferansı, il Müdürümüz Arif Özsoy'un Hediye takdimi ile sona erdi. Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuzda öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Yurt konferans salonunda öğrencilerimizin yoğun katılımları ile konferans düzenlendi. 

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuz konferans salonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladı. 

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuz konferans salonunda yaptığı konferans sonunda yurt öğrenci temsilcisi yurt öğrencileri adına tablo hediye ederken, KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir'e öğrencilerin yoğun ilgisi vardı.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuzda konferans sonunda yurdumuzun sosyal donatı alanlarını ve Spor alanlarını gezerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy dan detaylı bilgiler aldı.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuzda Hikmet hane dersine katıldı daha sonra Millet Kıraathanesini ziyaret ederek Öğrencilerle sohbet etti. 
KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Muhammet Fatih Safitürk yurdumuzda incelemeler de bulurken, Muhammet Fatih Safitürk camiini ve Halı sahayı gezdi öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.  

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, İl Müdürümüz Arif Özsoy ile birlikte Hendek yurdumuzu ziyarette bulundular. Yurtda yapılan eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra yurt yemekhanesini gezerek gerekli incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Hendek  Abdurrahman Gürses yurdunu ziyaret ederek öğrenciler ve eğitim sorumlusu personellerimiz ile görüştü. Yurt hobi bahçesi ve sosyal donatı alanları gezdikten sonra,Yurt Müdürü Seyit Tufan tarafından hediye takdim edildi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir bu sene yeni açılan Ayşe Hümeyra Ökten yurdumuzu ziyaret etti. Özdemir, Yurt hakkında İl Müdürümüz Arif Özsoy'dan detaylı bilgiler alıp öğrenciler ve personel ile hasbihal ettiler.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Sakarya yurdu ve Rahime Sultan yurtlarımızı ziyaret etti, yurt personelleri ile görüştü, yurtlarda yapılan eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Özdemir, öğrenci temsilcileri ile görüştü ve yurdun eğitim ve sosyal donatı alanlarını gezdi.