İlçemiz Hendek Nuriye Mahallesinde Babasının yanından ayrılarak, Hendek Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesindeki evine gittiği düşünülen Şaban Altındaş dan 7 gündür haber alınamıyor…

Kayboluşunun Üçüncü gününde arama faaliyetlerine başlanan, kendi ve çevre mahallerinde sürdürülen arama tarama faaliyetlerinde çember genişletiliyor.

Jandarma ve Afad Önderliğinde sürdürülen çalışmalara, Sakarya Sake Arama Kurtarma timleri de bölgedeki arama kurtarma ve kayıp kişinin bulunması için, havadan, karadan, bölge bölge, duyum ve güvenlik kamera taramaları gibi birçok arama ipucu sürme teknikleriyle ŞABAN ALTINDAŞ’ın bulunması için seferber oldular.

Kayıp kişi için 7 Günde Arama çalışmaları aralıksız sürüyor…

Kayıp kişi ile ilgili olarak, her duyumu, her olası konuya itina ile üstüne giden arama timleri, geçmişte de kaybolduğu öğrenilen şahsın araması Hendek ilçe sınırlarını aştı. 

Geçen Yedi günlük süreçte Kayıp kişiyi gören veya taslayanların, geçmişte veya bugün veya şüpheli bir durumla karşılaşma durumunda, ilgili jandarma , polis ekiplerine bilgi vermeleri önemle rica olunur. 

Kayıp kişi için 7 Günde Arama çalışmaları aralıksız sürüyor…