Hendek Akova Mahallesinde yer alan  Kredi Yurtlar Kurumuna ait olan Kız Yurdunda sürdürülen çalışmalar sırasında az kalsın canından oluyordu…

Edinilen bilgilere göre İlçemiz Hendek Hantek Konutlarının hemen yanında bulunan Akova Mahallesindeki Kredi Yurtlar Kurumuna ait olan Hendek Kız Yurdunun ek binasında çalışmakta olan Hakan Ç. bir anda havalandırma boşluğuna düştüğü öğrenildi.

Teknik bir nedenle çalışmaların sürdürüldüğü havalandırma boşluğunda sıkışan Hakan Ç. çalışmakta olduğu boruların üzerinden kayarak havalandırma boşluğuna sıkıştı.

Hendek alarma geçti, yağışlı hava şartları ve iş makinalarında yoğun çaba gösterdiği kurtarma çalışmalarını Hendek İtfaiye grup amirliği kurtarma ekipleri ve binanın projesi incelenirken, havalandırma bacalarının bina zemin katında birleştiği yaklaşık 150 metre uzaklıktaki Hakan Ç. yoğun çalışmalar sonrasında tahliye bacaları kısmının iş makinasıyla kazmak suretiyle kurtarıldı…

Meydana gelen olay sonrasın, sağlık ekiplerince tedbir amaçlı kontrol altına alınan Hakan Ç. 112 Acil Sağlık Ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaşanan olayla ilgili olarak inceleme ve araştırma başlatıldı…