İlçemiz Hendek Küçük Sanayi Sitesi içerisinde yer alan sıra dükkanlarından dükkanlara geçen iç bağlantı yollarının halini paylaşan Vatandaş “Hadi Bir Kabahatli Bulalım Mı ??” diye sitemde bulunarak şunları belirtti.

Gün geçmiyor yol sorunları Hendek de arta dursun, Çukurların biri kapatılırken 4’ünün durduğu ilçemiz yolları kazan kaldırmaya devam ediyor.

Hendek’te Yolların haline böyle sitemde bulundu…

Hendek Küçük sanayi sitesinde karşılaştığı durumu paylaşan bir vatandaş, paylaşımına şunları ekleyerek, sorumlu vatandaşların çukurları kendi imkanlarıyla doldurmalarını şöyle istedi.

“HADİ BİR KABAHATLİ BULALIM MI ??
Hendek küçük sanayi sitesindeki belediyemiz sorumluluğundaki  bu yolu tamir etmeyen belediye kabahatli olabilir de. Buraya 2 kürek harç  yada toprak atma yan esnaf kabahatli degilmi ? Müşterilerinin araçlarının yıpranması onlara yarar sağlayabilir de kendi  araçlarının yıpranması hiç önemli değil mi ? Biz büyüklerimizden  yoldaki bir çöpü bir taşı bile kaldırmanın sevap olduğunu öğrendik de esnaflar bunu öğrenme di mi ??’

Hendek’te Yolların haline böyle sitemde bulundu…

Bu çukurlar dolarmı bilinmez fakat, İlçede 1 çukur doluyorsa aynı güzergahta açılan 4 çukurdan biri doluyor 1 i doldurulurken 3’ü olduğu gibi bırakılıyor, dökülen dolgu malzemesinin rengi ve menşei ne kadar aynıyken, aynı zaman dilimlerinde açılmışken 4 çukurun muhatabı aynıyken 4/1 neden doldurulup 3’ü neden doldurulmadığı merak konusu oluyor.