Hendek D-100 karayolu Köprübaşı mevkiinde yer alan Ahşap İşletmecisi Ramazan Sürekçioğlu, işletmesinin D-100 karayolunda yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumu fark etmesinin ardından işi gücü burakıp problemleri çözümü için yardıma koşuyor. Kimi zaman yaşanan kazalarda yaralılara , kimi zaman yangınlara , kimi zamansa yolda kalan sürücülere yardımda bulunan Ramazan Sürekçioğlu geçtiğimiz günlerde bir yardıma daha imza attı.

D-100 karayolunda baskı balata arızası yaşayan bir kamyoncunun yolda kaldığını fark eden ustaya yardım ederek, kamyonu tamir edecek olan ustaya kadar ulaştıran Sürekçioğlu , kamyonun tamirhaneye sevk edilmesi içinde yoldan geçmekte olan bir traktör vasıtasıyla kamyoncunun tamirhaneye kadar çekilmesi için ricada bulundu.

Hendek’te yolda kalan kamyoncunun yardımına o koştu….

Her fırsatta engellerin aşılması için canla başla çalışan Sürekçi oğlu vatandaşların bu durumlarda duyarlı olup yolda kalanlara destek olmalarını istedi. 

Yolda kalan şoför gittiği yerden geriye Sürekçioğlunu arayarak teşekkürlerini ettiğini belirterek, iyilik yap suya at o seni bulur söyleminin ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Yapmış olduğu iyilikler nedeniyle, Ülkemiz Türkiye’de ve dünyanın her bölgesinde bir kapısının olduğunu belirten sürekci oğlu, insanları butarz durumlarda düşünmeye ve iyilik yapmaya davet ediyor...