Defalarca sorunlarını dile getirdiğimiz Hendek Aşağı Hüseyinşeyh - Kalayık Mahallesi yolu köstebek yuvası misali araçların ilerleyemeyeceği kadar bozuk şekilde bulunuyor. Geçici çözümler fayda etmiyor, bölge sakinleri kışın camurunu yazın tozunu yutmaktan bıktım,  bugün bölge sakinleri bir araya gelerek seslerini duyurmak istediler… 

Bir çok kez bölge yolunda yer alan çukurlar, çakıl kum ve asfalt kırığı ile doldurularak geçici çözümler üretilmesi kalıcı bir yol yıllardır yapılmadığını belirten bölge sakinleri bugün öğlen saatlerinde bir araya gelerek yolu trafiğe kapatmak suretiyle bir basın açıklamasında bulundular.

Hendek’te Vatandaşların yol isyanı, Tek istekleri yollarının yapılması…

Bugün Hendek Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesi - Kalayık Mahallesini arasında yaşamakta olan vatandaşlar saat gündüz 12 sularında bölge sakinleriyle, tarım araçlarıyla yolu trafiğe kapatmak suretiyle seslerini yerel yönetimlere duyurmak istediler.

Olay Yerine gelen Jandarma yolun trafiğe köstebek yuvası şeklinde açılmasına engel olan vatandaşlara yolun kapatılamayacağı konusunda bölge sakinlerini uyarıda bulunarak yolu trafiğe yeniden açtı, adeta adım başı çukurlar ile kaplı olan yolda gerek tarım araçları gerekse bölge sakinlerinin ulaşımı senelerdir güçlükle sürdürülmesi büyük mağduriyet oluşturmakta. 

Hendek’te Vatandaşların yol isyanı, Tek istekleri yollarının yapılması…

Bölgeye okul servislerinin yol nedeniyle girmediği, ticari araçların “o yolmu aman aman” dediği bu bölgenin kışın çamurunu yazın tozunu çeken bölge sakinlerinin tek isteği yollarının geçici çözümler yerine kalıcı hale getirilerek yapılmasını istediklerini belirterek “yetkililer bizimle dalga geçer gibi tespit yapıp gidiyorlar, ardından yola toprak döküp çukurları dolduruyorlar. Biz kalıcı çözüm istiyoruz…” diye yetkililere seslendiler. 

Mahalle Sakinleri yollarının yapılmasını istiyor… - Hendek Haber