Çeşitli zaman dilimlerinde ilçemiz Hendek ve Düzce ilinde oto hırsızlıkları olaylarından haklarında tahkikat bulunan ve bölgede bulunan otomobilleri çalarak balıkesir iline götürdükleri belirtilen iki şahıs yakalanarak tutuklandı.

Düzce ilinde Hendek ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sonucunda, Hendek den ve Düzceden çaldıkları araçları Balıkesir'e götüren iki kişinin izini yakalayan özel büro ekipleri, yapmış oldukları incelemeler neticesinde şahısları yakalamayı başardı.

Düzce’de 8 , Sakarya’da merkezinde iki Hendek ilçesinde ise 5 aracın çeşitli periyotlarla otomobilleri düz kontak yöntemiyle çalıştırmak suretiyle çaldıkları belirlenen iki şahıs dan birinin 26 Nisan tarihinde H.Ş Düzce’de yakalandığı, yapılan tahkikat sonrası Hendek ilçesine sevk edilerek ilçede çalınan otomobillerle bağlantılı olduğu tespit edildiği öğrenilen H.Ş Hendek’te tutuklandığı belirtildi.

Yapılan oto hırsızlık operasyonun diğer bir kısmı olan ve otomobillerin burada değerlendirdiği öğrenilen Balıkesir merkezli düzce ve sakarya dan çalınan otomobilleri balıkesirde karşılayan A.P adlı şahsında yakalanarak tutuklandığı bildirildi.

Yakalanan kişilerin araçları ve üzerlerinde, otomobil çalınması olaylarında kullanılmak üzere hazır bulundurulan takım ve edevatlarda bulunarak el konuldu.