Hendek İlçe Kaymakamlığı bünyesinde yer alan Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro da görevlendirilmek üzere 1 (bir) personel alımı yapacağını ilanen duyurmuştu. İlana 85 kişi başvurdu, 5 beş kişiden Mülakat Sınavına Katılmaya Hak kazanan 5 kişi açıklandı.

Kamu Personeli Sınavından yüksek puan alan ve personel alım koşullarına uygun olan 5 kişi mülakatlara hak kazandı. Merve Altın , Yasemin Koç , Merve Erdoğan , Rıdvan Canevi , Seda Varlıca 1 personelin alınacağı mülakata katılmaya hak kazandıkları öğrenildi.

Vakfımızın 19.04.2019 - 28.04.2019 tarihli personel alım ilanına başvuran ve aşağıda bilgileri verilen adayların başvurularının incelenmesi neticesinde, ilanda belirtilen başvuru şartlarını, "Kadro İçin Adaylarda Aranan Genel ve Özel Şartları" taşıdıkları ve evraklarını teslim ettikleri anlaşılmış olup, mülakat sınavına katılmaları uygun görülmüş.

Mülakat sınavına katılmaları uygun görülen adayların, Güvenlik ve Arşiv Araştırması işleminin tamamlanmasından sonra, Mütevelli Heyeti tarafından belirlenecek gün ve saatte Hendek Kaymakamlığı Hükümet Konağında mülakat Komisyonu tarafından mülakata tabi tutulacağı öğrenildi. Mülakata girecek adaylara ayrıca duyuru yapılacaktır. Mülakat sınavına gelmeyen adayın başvurusu geçersiz sayılacağı öğrenildi.