İlçemiz Hendek’e asfalt sezonu başladı, asfaltlamayı bekleyen mahalle sakinleri ve muhtarlar bir bir bozuk ve çukurlu yolları paylaşarak ilgili kurumlara seslenmeye başladılar.

Hendek Köprübaşı Mahalle Muhtarı Aslan Taşkın da Mahallesi Köprübaşı Mahallesinin çeşitli bölgeleri  de yarım kalan ve çukurlardan ulaşımın aksak gedik şekilde sürdürüldüğü yolların görüntüsünü paylaşarak  ‘acilen yapılması gereken sokakların son görünümü böyle’ dedi.

Hendek’te Muhtar Taşkın da ‘acilen yapılması gereken sokaklar’ı paylaştı…

Muhtar Taşkın Paylaşımında ayrıca şu bilgilere de yer verdi… ‘Köprübaşı mahallemizin acilen yapılması gereken sokaklarının son görünümü böyle bu sokakların dilekçelerini Hendek belediyesi fen işleri müdürlüğüne verdim sonucunu bekliyorum. Sokaklarimiz kısa mesafeli olarak yapılacak olan çalışmalara hiçbir engel yoktur. Sokak Numaralarimiz 3536. / 3541. / 3526. / 3543. 3545 sokaklarımızın fen işleri yetkililerinden yerinde tespit edilmesini rica ediyorum saygılarımla’  dedi.

Hendek’te Muhtar Taşkın da ‘acilen yapılması gereken sokaklar’ı paylaştı…

Hendek Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında gelen soru üzerine 2022 Yılı asalt yama planının ‘bir sonraki meclis toplantısında asfalt planını açıklayacağız’ dinilmişti. Bir sonraki Meclis toplantısı Ramazan Bayramı sonu Mayıs Meclisinde asfalt konusunda herhangi bir açıklama ve plan kamuoyuna duyurulma mıştı.

Şimdi gözler açıklanmasını beklenen asfalt planında hangi bölgelerin yer aldığı veya almadığının açıklanıp veya açıklanmayacağı bir sonraki 3. meclise yani haziran meclisine çevrilirken, muhtarlar bölgelerindeki belediye sorumluluk alanlarındaki çukurların kapatılması ile ilgili taleplerini yineleyerek, hizmet beklediklerini belirten paylaşımlara başladılar.


Hendek’te Muhtar Taşkın da ‘acilen yapılması gereken sokaklar’ı paylaştı…