Hendek Çağlayan Mahalle Sakinleri yolun bu halin göstererek yetkililerden acil yardım istedi. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde ve okulların başlamasıyla bir çok noktadan yolların çamurlu olduğu şikayetleri yükselmeye başladı…

İlçemiz Hendek Çağlayan Mahallesinden yer alan vatandaşlar bölgede yer alan Hendek Orhangazi Anadolu Lisesine gitmesi gereken öğrencilerin her gün bu yolu kullandıklarını belirterek, yollarının bir an önce acilen yapılması için yetkililere böyle seslendiler.

Bölge sakinlerini yetkililere şöyle seslendi ;

Hendek'te Mahalle Sakinleri  Yekililere böyle seslendi

“HATIRLATMA ACİL!

Burası yaklaşık bin öğrencinin okuduğu ORHAN GAZİ lisesi yolu öğrenciler hergün bu yoldan çağlayan ilkokulu ve bu okula gitmek için mücadele veriyorlar yetkililerden acil olarak yolun yapılmasını  acil olarak talep ediyoruz.”

Hendek'te Mahalle Sakinleri  Yekililere böyle seslendi

Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde ilçe genelinde birçok yol da bu ve buna benzer durumların yer aldığı bilinirken vatandaşlar yetkililerin yaz boyunca müdahale etmemesinden şikayetci.

Hendek'te Mahalle Sakinleri  Yekililere böyle seslendi

Gerek Sakarya Büyükşehir Yolları kapsamına giren gerek se Hendek Belediyesi sorumluluk alanlarında yer alan yollarla ilgili olarak çok sayıda şikayetler gelmekte…