Hendek’te Kuran Kursunun Temeli atıldı

YUSUF ZİYA CAMİİ KURAN KURSUNUN TEMELİ ATILDI

Hendek Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde Köprübaşı mahallesinde hayata geçirilen Yusuf Ziya Camii Kuran Kursu’nun temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Başkan Turgut Babaoğlu, projeye destek veren herkese teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hendek’te Kuran Kursunun Temeli atıldı

TEKNİK DETAYLAR

Köprübaşı Mahallesindeki Yusuf Ziya Camii karşısında bulunan Hendek Belediyesine ait yaklaşık olarak 1300 metrekarelik yeşil alan üzerine 175 metrekarelik 3 sınıftan oluşacak olan Yusuf Ziya Camii Kuran Kursunun temel atma töreni gerçekleşti. Törene Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hayırsever vatandaşlar ve mahalleli katıldı. Kuran kursu inşaatında hayırsever vatandaşlar tarafından demir, beton gibi yardımlar gerçekleştirirken Başkan Turgut Babaoğlu’nun kararıyla arazi tahsisi yapılan Kuran Kursu binası için proje, dolgu, kazı ve işçilik desteği belediye tarafından sağlandı.

Hendek’te Kuran Kursunun Temeli atıldı

İLÇE MÜFTÜSÜ GÜR

Törende kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Murtaza Gür, “Kuran Kursumuz Köprübaşı mahallemize ayrı bir güzellik katacaktır. Burada Kur'an-ı Kerim’in öğretilmesi çok daha önemli. Emeği geçen Mahalle muhtarımıza ve hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Yardım severlerimizin yapmış olduğu bu yardımlar manevi hayatlarını da destekleyecektir. Ayrıca yerin tahsisinde, projelendirilmesi ve inşa sürecinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun” diye konuştu.

Hendek’te Kuran Kursunun Temeli atıldı

BAŞKAN BABAOĞLU: ALLAH RAZI OLSUN

Daha sonra konuşan Başkan Turgut Babaoğlu ise, “Bugün burada hep birlikte güzel bir hayra vesile oluyoruz. Hayra vesile olan kıymetli kıymetli muhtarımdan, hayırsever vatandaşlarımızdan ve İlçe Müftümüzden Allah razı olsun. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nüfusumuzun sürekli artış sağladığı artışla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçları bitmez. Gençlerimizi bu Kur’an kursu sayesinde kötü alışkanlıklardan kurtarıp Vatanına, Milletine, Bayrağına, Dinine ve İmanına bağlı gençlerin yetişmesine vesile olacak bu sebeple çok önemsiyoruz. İnşallah bizler burada yetişen evlatları görme fırsatı buluruz ve toplumumuza hayırlı birer birey olurlar.  Camiye adı verilen ve bu yerin bağışçısı olan kıymetli Yusuf abimizden de Rabbim razı olsun. Yusuf Ziya Kuran Kursunun İlçemize ve mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Hayırsever vatandaşlar Başkan Babaoğlu’nun vermiş olduğu tam destekten dolayı son derece memnun olduklarını ifade edip, Babaoğlu’na teşekkür ettiler.