Geçen hafta alınan normalleşme kararları sonrasında, 1 Haziran’da şehirler arası kısıtlama kararının kalkmasının ardından, İl Özel İdare ekipleri ve Belediye ekipleri kapalı olan yolların açılması çalışmalarına başladı.

Bugün öğlen itibariyle, Hendek  - Gümüşova il sınırların bağlantı yollarında bulunan kaya ve toprak yığınları iş makinaları yardımıyla bulundukları alandan kaldırılarak yollar kullanıma açıldı. 

Yolların kapalı olduğu süreçte bölgede çalışmakta olan vatandaşlar, ulaşımlarını güçlükle sağlarken, servis araçları yolların kesik olduğu alana gelmekte ve çalışanları oradan alarak iş yerlerine götürmekteydi. Diğer bir husus ise bölge halkı hendek ilçesine gelmek için, araçlarını toprak yığınlarının önüne park edip, Hendek otobüslerine binerek ilçeye gelmek suretiyle ulaşım sağlanmaktadır.

Hendek'te Korona Virüs Nedeniye Kapanan Yollar Açıldı...

Bölgeye gelecek olan ekmekçiler yaklaşık 40 kilometre yol dolanmalarının ardından bölgeye ulaşarak, bölge halkınıni ekmek ve pide ihtiyaçlarını sağlamaktaydı...

Vatandaşların alınan yeni normalleşme kararlarına riayet etmeleri, mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlardan kaçınmaları ve kesinlikle maske takmaları isteniyor…
Hendek'te Korona Virüs Nedeniye Kapanan Yollar Açıldı...