İlçemiz Hendek’te yapımı süren kaldırım çalışmalarında, bugün istenmeyen olaylar yaşandı. Belediye Fen işleri ekiplerinin sürdürdüğü kaldırım çalışmalarında, bölge esnafı ile önce sözlü tartışmalar ardından kavgaya dönüştü…

Hendek Başpınar Mahallesi , Başpınar Caddesi , 109 Sokak’ın başında sürdürülen, tek yön, yaya yolu ve kaldırım cep otopark çalışmaları esnasında, bölge esnafları ile Belediye Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları esnasında, henüz neden ve niçin çıktığı bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı, tartışma bir süre sonra, kavgaya dönüştü. 

Yaşananlar, bir anlık öfke sonrası kaldırımın yapımını sürdüren çalışanlarca, işletme sahiplerinin birbirlerine saldırdığı o anlarda, çevredeki esnaf, arbedeyi önlemek için defalarca müdahale etmek zorunda kaldı. Zor anların yaşandığı olayda, kimsenin yaralanmaması teselli olurken, olayı olay yerine gelen Polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. 

Yaşanan öfke patlaması ve karşılıklı atışmaların, kürekli müdahalelerin ardından, kaldırım çalışanları ve işletme çalışanları, sakinleşmelerinin ardından barıştırılarak, bölgede sürdürülen çalışmaların yeniden başlatıldı öğrenildi.

hendek kaldırım çalışmalarında kavga

Hendek’te Kaldırım Çalışmasında Kürekler Havada Uçuştu…