Korona virüs sosyal destek grup çalışmalarının bir bölümünü oluşturan Hendek İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri ihtiyaç hasıl olduğu durumlarda 65 yaş üstü yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalarda bulunuyorlar.

Alınan önlemler doğrultusunda, ilçemizdeki tüm berberlerin kapalı olmasından ve özellikle hastalığın 65 yaş üstü büyüklerimizde yoğun etkisinin yaşadığı düşünülerek 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

Yaşlı vatandaşların berber ihtiyaçlarının karşılanması için Hendek İlçe Müftülüğünde görevlilerinden Nizayi Torunoğlu Hoca, evden çıkamayan yaşlıları ziyaret ederek talepleri doğrultusunda traş olamayan bir yaşlı büyüğümüzün evdeki araç gereçleriyle, koruyucu önlemleri alarak , kendi evinde traş etmesi büyük memnuniyetle karşılandı.

Hendek din görevlileri kimi zaman çift sürüyor, kimi zaman tırpan sallıyor. Vefa sosyal destek grup çalışmaları kapsamında yaşlıların isteklerinin her birini ayrı önem arz ettiğini belirten Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, yapılan bu güzel davranış ve tutumdan dolayı tüm din görevlilerini canı gönülden teşekkürlerini dile getirdi.