Bayraktepe Hanesindeki hanesine toplanan Mahalle Sakinleri ve Öğrek ailesinin yakınları dün den bugüne cenazeyi beklemekteydi.

Dün defnedileceği belirtilen fakat, adli tıp işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle dün defnedilmişti.

Edinilen bilgilere göre  komşusunun oğlunun müzik çalarını bozduğu iddiasıyla komşusunun oğlunun babasının hanesine giden recep, komşusu ve yakınları tarafından ağır bir şekilde darp edildiği ve sonrasında sokak ortasına yığıldığı, bırakıldığı belirtilirken, çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, 30 dk gibi bir süre sonra müdahale edebildiği, müdahalenin ardından, önce Hendek, Ardından Sakarya ve oradan Gebze’ye sevk edildiği ve yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybederek yaşama gözlerini yumduğu öğrenildi.

Yaşanan olay sonrasında, adli tahkikatlar sürdürülmüş, şahısların ifadeleri alınmış, ifadeleri alınan şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere salı verilmişti.

Hendek’te Dövülen Recep’e son görev, dualarla defnedildi...

Bugün Bayraktepede Öğrek ailesinin acı günüydü, yaşanan olay sonrasında yaşamını yitiren ailenin hanesinden “Adalet istiyoruz, recebi dövenler tutuklansın” haykırışları cenazenin başından yükseldi.

47 Yaşındaki Zihinsel Engelli Recep Öğrek, bugün Bayraktepe Mahallesinde saat 11:00 de kılınan cenaze namazı ardından, dualar eşliğinde cenaze arabasına yüklenerek Hendek Aile kabristanlığına sevk edilerek  defnedildi.

Acılı aile nin feryadı yürek dağlarında, yaşanan olay sonrasında, sabah saatlerinde , yeniden ifadelerin alınarak soruşturma sürdürebileceği öğrenildi.

Hendek’te Dövülen Recep’e son görev, dualarla defnedildi...