Aylık olarak gerçekleştirileceği belirtilen toplantının 2.’si bugün Hendek Muhtarlar Dernek lokalinde gerçekleştirildi. Bir önceki Hendek Ticaret Merkezindeki toplantıda sorunlarını dile getiren ve Aile Hekimlerinin Defin işlemlerinde sorumluluk almaları sorunu dolayısıyla  bir dizi basın açıklamasına kadar giden süreç başlamıştı.

Bugün Hendek Muhtarlar Derneği toplantısında da 3 yıldır görev yapan ve sorunlarının çözümü için Kamu kurum ve Yerel yönetimlerden hizmet talep eden muhtarların talep ve hizmetlerinin vatandaşlara duyurulmasında büyük önem taşıyan yayın organları davet edilmeyerek adeta toplantı kapalı kapılar arkasında gerçekleştirildi…

Hendek’te Basına Kapalı Muhtarlar Toplantısı…

Bir önceki toplantıdaki video kayıtlarında Muhtarların sorunları, Kışın Başında ve sonunda yakacakları olmayan mahalleler yanı sıra İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı aile hekimleri ile yaşamış oldukları sorunları dile getirmeleri kamuoyunda büyük yer bulmuştu.

Bugün gerçekleştirilen toplantının hemen ardından Belediye Sosyal Medya Hesabından çok verimli geçtiği yönünde bir paylaşım yapılsa da, neyin ve ne şekilde verimli geçtiği hangi konuların görüşüldüğü mahalle muhtarlarının sorunlarının çözümleri için ne tür girişimler yapılacağı bilinmezliğini koruyacak…

Hendek Kaymakamımız Sn. Halil İbrahim Acır Başkanlığında geniş bir katılımla, ‘Muhtarlar Toplantısını’ gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı, mahallelerimizi ve Hendek’imizi konuştuk. Toplantımızı aylık olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
Daha güzel yarınlar, daha güzel bir”