Yarın yeni sezona Başlayacak olan Hendekspor ilk maçını Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Takımımıza Pandemi kuralları gereği,  Bolu Atatürk stadı  %50 kapasite olmak şartı ile tahsis edildiği belirtildi.

Hendekspor ile Fatsa Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmanın bilet fiyatları ise 30 TL olarak belirlendiği ve Hendek’in çeşitli noktalarındaki standlarda satışı başladı.

Ayrıca Maça gideceklere çeşitli zorunlu kurallar getirildi

TFF 2.LİG VE TFF 3.LİG İÇİN SEYİRCİLERİN STADYUMLARDA GİRİŞİ:

  1. Seyircilerin stadyumlara girişleri ev sahibi kulübün sorumluluğunda Hes kodu kontrolü yapılarak içeri alınır.
  2. Aşı olmuş seyircilerin son aşı tarihlerini takip eden 14 günden sonra başlamak üzere 180 gün süre ile herhangi bir teste ihtiyacı yoktur.
  3. Covid-19 geçirmiş seyircilerin 180 süre ile test yaptırmalarına gerek yoktur.
  4. Aşı olmamış ve Covid-19 geçirmemiş seyircilerin müsabaka gününden 48 saat önce PCR testi yaptırmaları gerekir.
  5. HES uygulaması ile Covid-19 aşıları kontrol edilen ve HES in onay verdiği seyirciler stadyuma girebilir.

Değerli Hendek halkı ayrıca Tff nin bu sezon için deplasman yasağı getirmiştir.  Bu kurallar dahilinde maçlarımıza gelirken dikkatli olmanızı dileriz.

Bir stand Muammer sencer caddesi üzerine kurulurken, diğer satış noktaları konusunda bilgi verilmedi, bir başka bilet satış noktası olup olmadığını Hendekspor yöneticilerine ulaşarak öğrene bilirsiniz. 

Hendek'i 3. ligde temsil edecek olan Hendekspor Bölgesel Amatör Ligi Şampiyonluk Kupasını Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadında Fatsa Belediyespor maçı öncesinde T.F.F Başkanvekili Ali Düşmez’in katılımıyla yapılacak törenle alacağı öğrenildi.