Yıllardır Beklenen asfalt Ekrem Yüce Döneminde döküleceğini İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal bu paylaşımıyla açıkladı…

Uzun yıllardır gereken önemin verilmediği o kesime de yer alan mahalle sakinlerinin her gün stabil şekilde kullandığı, kooperatifler vasıtasıyla ulaşımın saat başı araçlarla sürdürdüğü Yeşilvadi, Harmantepe, Sarıdede, Yeşilköy ve Kalayık Mahallerine sonunda asfaltlama çalışması yapılacak.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın yapmış olduğu paylaşım ile haberdar olduğumuz asfalt ihalesi ile bölgeye uygulanacak asfalt sonrasında ulaşım ve sürücülerin rahat bir nefes alması bekleniyor…

İlçe Başkanı Baykal Paylaşımında şu detaylarda yer verdi…

Hendek'in Bu Mahalleri Asfaltlanacak...

“Kıymetli Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce tarafından, Yeşilvadi bölge halkının günlük hayatını kolaylaştıracak Yeşilvadi grup yolunun 17.500 tonluk sıcak asfalt ihalesi bugün yaptırılmıştır.
Yeşilvadi, Harmantepe, Sarıdede, Yeşilköy ve Kalayık Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Hendekli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diler, taleplerimiz doğrultusunda bizleri ve mahalle sakinlerini mutlu eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce'ye teşekkürlerimizi iletiriz.”