Hendek İlçe Merkezinde yer alan ve uzun süredir atıl durumda kalan Zeki Cömert Parkı sil baştan yeniden yapıldı… Hendek Zeki Cömert parkı Çevresi değişti…

Dün Gece yarısı yapılan paylaşımda 1 Nisan da hizmet vermeye başlayacak olan Zeki Cömert parkında korona nedeniyle ilk etapta hizmete başlayamayacağım düşünülerek esprili bir paylaşımla duyuruldu.

Yapılan Paylaşımda “ 1 Nisan’da bitecek, Hendek’e çok yakışacak demiştik. Belki şimdi değil ama bu zor günleri atladığımızda çok güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz. Söz o zaman ilk çaylar bizden. Peki açık hava sinemasında ne olsun?” sosyal medya paylaşımı yapıldı.

Yapılan yeni düzenlemelerle Hendek ilçe merkezine yeni bir soluk katacağı düşünülen park coronavirus önlemleri nedeniyle bir süre hizmet veremeyecek.

Parkın Hemen Başlangıç kısmında yer alan Bankamalatlar, Banka Atmleri proje sürecinde kaldırılmış, 2 Mart’ta yeniden hizmete başlayacağı bildirilmişti.

Coronavirus önlemleri kapsamında 1-1,5 metre mesafede, bankomatlar önünde sıra olan vatandaşların, en zaruri ihtiyaçlarını bir çok noktadan uzun kuyruklar oluşmadan ödeme ve para çekme faaliyetlerini yürüttükleri Atmler 27 Şubatta sökülmüş, 2 Mart’ta yeniden hizmete alınacağı belirtilmesine rağmen hala hizmet verememekte.

Hendek Zeki Çömert parkında, bankamatik kabinlerinin özenle hazırlandığı bu alana, bankomatların acilen gelmesini isteyen vatandaşlar, bu seferberlik ortamında, zaruri ihtiyaçların başında olan bankomatların başında uzun bankamatik kuyruklarından kurtulmak için ilçe merkezi ve çevresinde bankamatik sayısının artmasını istiyor.