Dün Hendek Yeni Mahalle bölgesinde bulunan bir alanda Belediye ekiplerince çalışmalara start verildi. Uzun süredir  talepleri içerisinde olan semt pazarı nın kurulması özellikle salı günleri pazara gidemeyenleri sevindirdi.

Başkan Babaoğlu’nun seçim beyannamesinde yer aldığını bildiğimiz mahalle semt pazarları projeleri, uzun süredir Mahalle muhtarlığınca talep edilmektedir.

Kurulan Pazar yeri ile ilgili Başkan şunları belirtti ;”Yenimahalle'de semt pazarının kurulmasının planlandığı arazide ekiplerimiz tarafından yapılan dolgu ve düzenleme çalışmalarını muhtarlarımızla birlikte yerinde inceledik. Hep birlikte çok çalışacağız. Yenimahalle'ye hayırlı olsun. “

Pazar yerindeki çalışmaları Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Turnalar Mahalle Muhtarı Aydın Demirci , Bayraktepe Mahalle Muhtarı Kamil Karip çalışmaları Babaoğlu İle inceledi.

Hendek yeni mahalle de açılacak pazar yerinin gün ve saatleri konusunda henüz kamu oyuyla bir verilmezken, vatandaşların taleplerinin pazarın hafta sonu kurulması yönünde olduğu öğrenildi.